Saturday, June 6, 2009

Rosette gathered rose dan hydragea

Bunga2 ni dah lama siap. Dan hingga sekarang masih belum dijadikan apa2 produk pun...nak buat apa ye? bag? kusyen lagi? nantilah....masih mencari idea...







Hydragea...cantik juga bunga ni bila dah siap...





9 comments:

Ummi Wafa (UW) said...

cantik-cantik! jahitan nya pun kemas, good job
salam
a.k.a wafa777

CikTie said...

wafa...terima kasih ye, dari jauh datang menziarah. Bunga rose tu masih perlu diperbaiki ada lagi yg tak kena tu...

adianiez AIDA said...

dlm 2-3 hari ni baru aida nak tempek silibus 1 kat blog. yg sedih nyer, pnAnn tak dpt komen sebab gambo yg aida PM kelam @ blurrr...

adus...

cantik nyer hasil tgn akak... jeles nyer tgk. aida baru jek nak buat silibus 2...

CikTie said...

Aida, takpe walaupun baru nak mula silibus 2. Yg pertama dah siapkan...mesti semangat lagi berkobar2 nak habiskan silibus 2 pulak. selamat menyulam ye...

Ry@_~ said...

cik tie.. tampuk bunga gathered rose tu macam ne buat n macam ne nak tepek kat kain ekk.. ajorla...

adianiez AIDA said...

kalau jadikan hiasa kat beg, mesti cantik !

Chah said...

ciktie..acik chah memang la tersangat kagum ngan gathered rose cik tie..ada tips tak?

LascosasdeMely said...

Hello friends,very beatiful!!! love desde aqui mi pais Venezuela ..

CikTie said...

salam kawan2...sorry ye lambat reply msg kalian, tgh sibuk packing barang2. Nak berpindah.

Ry@: tampuk bunga tu yg mana? tgh bunga @ kudup bunga? Kalau yg kudup tu, kita buat folded rose dulu then baru dijahitkan pada kain tu.

Aida: betul tu,ciktie pun rasa nak buat bag aje. tapi bunga rosenya mcm menonjol sgt pulak!

Chah: Gathered rose ciktie tu masih kurang menjadilah...nanti kalau dah cantik ciktie kasi tips ok...(kalau ada tips le..he!he!)

LascosasdeMely: Tq very much my friend. Hope you enjoy my RE...