Wednesday, August 5, 2009

Pouch untuk Ijah.

Sulaman riben ni dah lama siap. Tapi nak dijadikan pouch tu yang tertangguh. Baru hari ni siap dijahit pouchnya tu. Kali ni guna rosette gathered rose pulak. Hujung minggu nanti pouch ni pasti sampai pada tuannya di alma jaya, Bukit Mertajam. Bolehlah melaram bawa pergi tengok persembahan Aida (anaknya) nanti.




***kawan2 semua... ciktie takkan online sampai next week ye. Nak pindah rumah. Kejap lagi streamyx ni dah nak kena potong. Nanti dah pasang kat rumah baru , ciktie update lagi ye. Ni kira last minute punya entry lah ni...!!!

1 comment:

Edilene Rocha said...

Olรก! Conheci seu cantinho e รฉ tudo de bom! Lindo, criativo!...
Amei mesmo!!!
Parabรฉns pelo seu trabalho!
Se puder, dรช uma espiadinha no meu:
magiadaines.blogspot.com
Beijinhos carinhosos.
Itabira - Brasil