Wednesday, November 11, 2009

Bookmark bertassel hijau

Ini pula tasselnya berwarna hijau....



9 comments:

euphoria said...

CikTie nak bagi sape ye banyak2 ni? CikTie jual ye?

CikTie said...

euphoria...t.kasih ye datang sini...ciktie slalu jln rumah euphoria tu... bookmark ni mmg byk...40 keping semuanya! he!he! (kalau org yg mmg dah buat business, 40 kpg tu apalah sangat ye...). Cikgu yg order. Hadiah kenangan utk student2nya yg nak ambil spm dan stpm...

Magia da Inês said...

Olá amiga!
Seu trabalho está tudo de bom...
lindo, criativo, alegre.
Quanta delicadeza!
Amei mesmo!!!
Parabéns!...
Espero você em:
magiadaines.blogspot.com
Um ótimo dia!
Beijinhos.
Itabira - Brasil

Chah said...

ciktie,

wahhh meriah ye...cikgu mana lak tempah ni?

nak tanya, berapa lama ciktie ambik masa dlm sehari nk 'meriben' ni?

CikTie said...

magia da Ines..... i wish i could understand all your comments..and we can exchange our ideas too...tq!

chah....cikgu ni, cikgu cemerlang ...dari penang. Dia sayang kat students dia dan students dia sayang kat dia..(erk! ok ke ayat camni?!!). meriben...aduhh!! lambat juga..berselang seli dgn tugasan rutin dirumah ni...sehari boleh meriben 3 bookmark aje...itu baru meriben aje tau. So dateline yg diberikan terpaksa ditambah masanya... lambat juga rupa2nya nak siapkan bookmark yg kecil mcm ni!

maklang said...

lagi kecik lagi payah nak menyiapkan nya Cik Tie...

CikTie said...

betul tu maklang, dah buat baru tahu lambat atau cepat... tapi enjoy buat benda2 kecil2 ni!

GÖNÜLDEN ELE said...

ohhh very good!!!!
byy

euphoria said...

eh? ciktie salu dtg umah kite? eheh.. time kasey.. sori tak perasan. lagi pun takde shoutbox ye dak? Ini pun baru repair commentbox hahah..