Tuesday, July 6, 2010

bag tempahan kawanku

salam semua...

Kali ni kita cuci mata lagi dengan bag telekung yg telah dipesan oleh seorang kawan rapat dari pulau pinang. Alhamdulillah... dah sampai pun bag ni pada dia. Ciktie buat cabbage rose sebagai bunga utama pada bag ni... cuba gabungkan warna2 yang lembut... dah namanya bag utk telekungkan...

Ada yang bertanya tentang tangkai bag bulat yang cantik tu...ciktie beli kat kedai kak roslina (www.mycraftnhobbies.com)...macam2 product utk craft ada kat situ... pergilah jalan2 kat sana, service pun bagus..senang berurusan dengan akak roslina ni.

ok, lepas ni ada satu lagi bag telekung (tiga beradik semuanya)....akan diupdate secepat mungkin. sementara tu, cuci2 mata dulu ye...








kalau nak... contact yatie5273@gmail.com

4 comments:

karanfilnakis/ribbonembroidery said...

it looks very nice .

Kuazue Mohamad said...

salam cik tie.. nak minta patern beg nyer boleh... comey la...

CikTie said...

karanfilnakis....thank you so much.

azue...boleh2! bagi email..

NOr SuZAnA said...

cik tie... lawa nye... kongsi pattern boleh.. email ana tahu kan.. ryanna74@yahoo.com