Friday, August 27, 2010

Bag Telekung untuk Ros

Salam kawan2... diam tak diam dalam kesibukkan bulan Ramadhan ni...dah separuh bulan, Ramadhan berlalu meninggalkan kita. Harap2 kita tak kerugian dlm mengejar segala keberkatan dalam bulan ni....

Sulaman riben kali ni...masih lagi pada bag. Jangan jemu ye kawan2. Dah customer nak produk tu, maka produk itulah yang ciktie tempek kat sini.... jom tengok bunga2 riben yg dah kembang tu....













Pertanyaan, contact.... yatie5273@gmail.com

5 comments:

Kak Ina said...

cantiknya bag kali nie! jatuh cintalah kak na dgn bag tu ciktie!!!! dah semakin mengancam design ciktie!!!!

DiLLa said...

Salam Cik Tie...

Kain yg buat bag tu cik tie guna heavy cotton ker ?
Kalo nak cari kat kamdar nak cakap apa yer ??
Semeter selalunya berapa RM ?

CikTie said...

kak ina...terima kasih! kak ina jatuh cinta...he!he! bukannya senang nak bagi kak ina jatuh cinta ni... mai la selalu jalan kat sini....kot2 jatuh cinta lagi!!!

dilla... kain tu bukan heavy cotton. kainnya pun lembut sikit, so utk buat bag kena letak interface bg keras sikit. mmg ciktie beli kat kamdar pun. tp namanya tak tau...dah tanya kat salesman kamdar tu...dia org pun tak tau...kata mereka kain2 kat situ hanya guna kod...( ermmm...dah la salesman kamdar ni kebanyakkannya bukannya org kita...susah betul nak communicate!). harga kain ni semeter rm10 saja...warna pun byk...

Marisa Torres Torres said...

QUE BOLSA MÁS BONITA Y ELEGANTE, ME ENCANTA.BESITOS.

Rin said...

tumpang tanya kalau saya nak tempah beg macam ni boleh? berapa RM?