Friday, January 7, 2011

Brooch @ kerongsang riben untuk Sumaiyah

Salam dan selamat datang pada semua yang sudi jalan2 kat sini...

Dah 2 minggu tak dapat nak update blog ni sbb masalah broadband. Sedih....

Tapi kini ciktie kembali...dan nak share dengan kawan2 semua tempahan dari Alor Setar. Kiranya ini adalah produk sulung bagi tahun 2011 ni. Riben brooch ni sangat cantik dipakai pada jaket ataupun pada bahu bagi yang memakai tudung. Saiz bunganya dalam 2inci. Kiranya nampak macam sekuntum bunga sedang berkembang mekar diselitkan pada baju @ tudung kita. Penambahan kristal @ pearl pada tengah bunga menaikkan lagi seri bunga ni. Tuan punya brooch ni nakkan gabungan brooch riben satin dan riben organza.

saiz: lebih kurang 2"
harga: riben satin RM5 satu
riben organza RM7 satu


kalau berminat...contact: butikriben@gmail.com







sebelah atas adalah brooch organza dan sebelah bawah adalah brooch satin.

4 comments:

Eilane Vida Costura said...

Belíssimos broches, parabéns. estou particularmente encantada com o azul de pontas.

Eilane - Brazil

Kak Ina said...

salam ciktie,,,cantiklah.....!!!boleh ajar akak cara nak buat brroch?....

~~ysn.ysmn~~ said...

muhteşem olmuş bunlar.. ellerinize sağlık..

dini said...

mama,berapa ringgit brooch tu.....malas nak tunggu balik rumah ..