Friday, March 5, 2010

Tissue Cover

dah 2 minggu ye blog ni diam aje.... sorry ye kawan2! ok, hari ni meh kita tengok sarung kotak tisu pula. Sebenarnya sulaman riben ni dah lama siap... tp macam yang di inform sebelum ni... ada beberapa sbb yg menyebabkannya jadi lambat siap....ada2 saja....color tasselnya kurang matchinglah ... butangnya kurang menariklah.... so tissue cover ni jadi lambat siap.

Harap sangat empunya tissue cover ni sudi menerima.....









4 comments:

euphoria said...

aiyooo..
CikTie... sgt rajin! sgt cantik jugak!

CikTie said...

euphoria... terima kasih! tapi bab kerajinan mana boleh mengalahkan euphoria yg lg teliti dan rajin mengukir eraser...!

eiyna said...

comey...err...bole mintak jd hadiah besday kita ujung bulan ni tak?? hehehe...

Roberta Granada said...

Oi, adoro teu blog , tudo muito lindo como sempre,visite meu blog também,sobre artesanato em geral, com várias receitas,beijokas
http://agulhaetricot.com
http://agulhaetricot.blogspot.com
http://titacarre.elo7.com.br