Tuesday, June 1, 2010

Brooch

hi! kali ni kita cuci mata tengok brooch pula ye. Hajat dihati nak buat bunga kecil2, tapi riben kecil yg ada dalam simpanan tak menarik pula warnanya. Maka jadilah bunga yang sekuntum aje ni. Kalau diletak pada baju ataupun tudung cantik jugakan...!

Kot2 ada yang nak, contact ye... yatie5273@gmail.com







11 comments:

tijeen said...

very nice

euphoria said...

cantik la brooch ni CikTie!!

CikTie said...

tijeen....tq.

euphoria... terima kasih. Ingat nak cari model utk menggayakan brooch ni. Tp tak sempat... dah sampai pada tuannya. Next time kena guna model ni...

Kak Ina said...

mmg bagus punya biz la ciktie nie :) teruskan! cantik!

Ilah said...

Tie, nak order... satu berapa ye?

djarikreatif said...

cantik..kreatif...

DIESHA said...

wahh caiyokk..makin banyak idea keluar....bagus tu....boleh pergi jauh ni....gud luck!!

CikTie said...

kak ina.. seronoklah menyulam riben ni...!

Ilah... yati hantar msg kat fb ye! tq!

djarikreatif ...terima kasih!

sha... boleh pergi jauh ke? Ameen!!!! kawan2 juga banyak membantu.

zaliana said...

phewitttttttttt
boleh order untuk raya nanti nih! nanti yer ciktie..dah beli kain kita habaq nak brooch kaler apa ekkk

CikTie said...

za... wow! tokey RE nak order! he!he! ok aje za...

Maryam Jameelah said...

Dear ni bape...?nk order nk tepek..kat baju boleh..?