Monday, November 15, 2010

cushion cover - rose advance

Salam kawan2 dan semua yang sudi menjenguk Butik Riben...selamat pagi dan selamat datang...

Jom cuci mata tengok bunga rose advance ni. Bunga rose ciptaan sifu RE, Pn.Ann. Cantikkan bunga ciptaan beliau! Dah lama belajar buat bunga ni. Tapi jarang buat... takut lupa pula. Lepas ni kena banyak praktis lagi. Masih ada yang perlu diperbetul dan diperkemaskan lagi...sulaman ni nak dijadikan cushion cover. Masih dalam proses menyulam...dah siap nanti, pasti ada kat blog ni....

Jangan jemu datang lagi ye... kalau ada yang berminat boleh contact ciktie.






5 comments:

Kak Ina said...

lembutnya warna bunga tu ciktie...seperti biasa...kemas dan canatik!!!

Kurdele Nakışı said...

Selam :) öyle güzel olmuşki sanki geçek .Kokusunu gelecek gibi ellerine sağlık ..

CikTie said...

kak ina.... warna tu mmg lembut. Tapi kalau dah siap kurang nampak kecantikkan bunganya...

kurdele nakisi....tq!

DIESHA said...

ermmm..bunga baru dah keluar yer...lawanya....subur je...ni jeles ni...mana nak seru semangat menyulam ni..hahaaa

CikTie said...

wahai diesha...(seru semangat menyulam ni)...riben2 cantik dah dapat...cepat2lah menyulam, dah lama tunggu ni.