Friday, April 16, 2010

Rantai kristal berbunga riben 2

salam kawan2 semua yang tak jemu2 datang melawat blog ciktie ni... tq!tq!

Hari ni ciktie nak kongsi satu lagi koleksi rantai kristal berbunga riben. Tapi kali ni bunganya berwarna pink pulak. Rantai ni labuh... so sesiapa yg pakai tudung pun masih boleh bergaya dengan rantai ni... jom kita tengok...





10 comments:

Diesha said...

caiyoklah ciktie..banyak sungguh idea...kreatif sungguhla.....lawa...

djarikreatif said...

ciktie..nice job...makin terserlah bakatmu itew..x sia2 bljr basic ngan sifu kita kn...tp kelas dh sunyi la nie...

CikTie said...

diesha...
terima kasih. sori lambat pos barang yg dijanjikan. Hari ni Insyaallah akan ke pos office. Tiap2 hari rasa bersalah sebab takleh pos...

djarikreatif...
tq! betul tu kelas dah sunyi... bukannya tak nak share kat sana. tp prob. dgn photo bucket tu... ada masa jalan sini lg ye.

Marisa Torres Torres said...

UN COLLAR PRECIOSO Y CON MUCHO ESTILO.ME ENCANTA TODO LO QUE HACES, ERES UNA GRAN ARTISTA.
FELIZ SEMANA Y MUCHOS BESOS.

Redcomel said...

cantek la cik Tie, kreatif betul

Kak Ina said...

memang cantik..sweet sgt!...ciktie, tunggu kak ina jahit riben kat baju pas tu ciktie buatkan rantainya ya..wahhh...mau glamor di pagi raya..pas tu riben rantai kena kuah kacang!...hehehe

CikTie said...

marissa... tq! you are a great artist too...

red comel...terima kasih ye...

kak ina... email kat ciktie color baju kak ina tu.... boleh dah nak start pikir color dan design bunganya tu..sukanya. ada peluang berkarya ni...

NOr SuZAnA said...

ciktie... idea mu nih mencurah2 yer... adoiii... baru2 ni kan ana mimpi ciktie koje ngan puan ann... hahahhaa!!!.. uihhh... kalu jadi kenyataan mesti hatimu gumbira.. sebab ari2 dapat ilmu dari sifu...

CikTie said...

ye ke? bagusnya kalau dapat offer macam tu kan! tp kalau nak dpt ilmu tiap2 hari kenalah duduk sebelah sifu... tp kita ni hanya layak bekerja dari rumah aje...attend kelas pun asyik tgk jam aje. he!he!

Marisa Torres Torres said...

UN COLLAR MUY FINO Y ELEGANTE.E ENCANTA.
FELIZ DÍA Y MUCHOS BESOS.