Friday, April 2, 2010

Kristal dan riben

salam semua....

Alhamdulillah...setelah berminggu2 tak dapat nak share sulaman riben dengan kawan2, akhirnya dapat juga. Berpunca dari broadband yang digunakan. Malaslah nak cerita...panjang!

bunga apa ni...? apa produknya? takpe cuci mata tengok bunga ribennya dulu ye...



ciktie nak share pasal kristal...
beberapa tahun yang dulu, ciktie ada belajar buat assesories dari kristal. cikgunya datang mengajar dirumah. Waktu tu tengah sarat mengandung... tp terketar2 nak juga belajar buat barang2 kristal ni. Tp chargenya boleh tahan lah... cikgu kerumah studentlah katakan. so ini antara koleksi kristal ciktie...






then, belajar sulaman riben (RE) pula, ciktie cuba gabungkan dengan kristal ni. Macammana, ok tak? jom tengok...






** Rantai ni still available lagi. Sesiapa nak cepat email ciktie... yatie5273@gmail.com

4 comments:

:cahya: said...

cantek..n kretip..

CikTie said...

cik...tq!tq!

Magia da Inês said...

Olá, amiga!
Passei para uma visitinha...
Seu cantinho é lindo, agradável e de bom gosto...

       ( ),,( )
       (=':'=)
  ﻶﻉჱﻶﻉ═¤═(,,)♥(,,)═¤═ﻶﻉჱﻶﻉ

Com carinho, para você e sua família...

Itabira - Brasil

Kak Ina said...

cantiknya!!! memang senilah iktie nie!